HHC - novinka ve světě konopí

Slyšeli jste již o HHC? Kromě CBD a THC existuje ještě látka zvaná HHC, která se také vyskytuje v konopí, ale ve velmi malém množství. Tato látka má v sobě velmi velký potenciál a na trhu je poměrně krátce. Pojďme si blíže popsat tuto novinku. 

 

Návrh bez názvu-14

Co je HHC?

HHC je ve vědě dlouho známý příbuzný THC, ale donedávna o něm uživatelé konopí mluvili jen zřídka. HHC je minoritní kanabinoid. Přirozeně se vyskytuje v rostlinách konopí, ale množství je příliš malé na to, aby byla extrakce prospěšná. Komerční výroba HHC je stále v plenkách a dosud není široce známá. Většina kanabinoidů může být přeměněna na jiné kanabinoidy změnou chemických vlastností molekuly. 

Jak se vyrábí HHC?

Objevil ho chemik Roger Adams ve 40. letech 20. století a vytvořil HHC přidáním vodíku do molekuly THC a změnou jejich fyzikálních vlastností. Tento proces, nazývaný hydrogenace, byl poprvé popsán v patentovém dokumentu z roku 1947. Výzkumem se zjistilo, že HHC má dlouhou životnost a je méně náchylné k poškození UV zářením a teplem.

Má HHC vedlejší účinky?

HHC vedlejší účinky? I když HHC není technicky THC, produkuje podobné účinky, pokud jej používáte dostatečně. Při výrobě v laboratoři je HHC směsí aktivních a neaktivních molekul HHC. Aktivní HHC se dobře váže na kanabinoidní receptory těla; ostatní ne. Výrobci zatím nenašli pohodlný způsob, jak oddělit vysokovýkonný HHC od jeho nízkoenergetického dvojčete, takže komerční HHC – je směsí obou, což může být pro kupujícího trochu plýtvání. Ale HHC má zjevné účinky. Téměř vše, co víme o účincích a vedlejších účincích HHC, je neoficiální. Jak již bylo řečeno, uživatelé hlásí stejný soubor vedlejších účinků, které znají uživatelé THC.

 

Zaujala vás tato novinka na trhu? U nás na Kratomitu máme vapovací pero HHC, a to hned v několika příchutích. Koupit si můžete například příchuť Amnesie Haze, banán a Gorilla Glue.

Nakupovat nyní

 

Adéla, Kratomit 

 

Zpět do obchodu