Kde koupit kratom?

Kratom je legální bylina, která u nás v posledních letech získává na popularitě. Oblíbili si jej lidé různého věku, muži i ženy. Pokud vás kratom zajímá a chcete vědět, kde ho koupit, čtěte dál. V tomto příspěvku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o nákupu kratomu v České republice.

Co je to kratom?

Kratom je tropický strom pocházející z Thajska, Malajsie, Indonésie a Papuy-Nové Guineje. Vědecký název kratomu je Mitragyna speciosa a patří do čeledi kávovníkovitých. V posledních letech je kratom na Západě, tedy v Americe, některých zemích Evropy, i v České republice, stále populárnější. Na otázku „co je to kratom“ dostanete od většiny lidí pozitivní odpověď typu „Je to zázrak!“, zatímco ostatní, obvykle prvotní či zcela nezkušení uživatelé, budou o této látce mluvit negativně. Kratom není v současné době regulován úřady pro kontrolu potravin a léčiv, takže je možné jej prodávat pouze jako takzvaný sběratelský produkt.

Kde koupit kratom v České republice?

Legalita kratomu není v každé zemi běžná, nicméně v České republice je naštěstí prodej kratomu legální. Pokud hledáte kratom v České republice, měli byste vědět několik věcí. Především kratom není v této zemi běžně dostupný v kamenných obchodech v každém městě, častěji si kratomové produkty objednáte domů. Kratom tedy lze koupit těmito způsoby:

  1. na e-shopu až k vám domů nebo na odběrové místo (nejběžnější možnost, dobrým příkladem je Kratomit.cz),
  2. rychlým dovozem (některé e-shopy toto nabízejí v Praze, Brně a Ostravě),
  3. v kamenném obchodě (kamenných obchodů je u nás však málo, najdete je pouze ve větších městech).

Za druhé, kvalita kratomu se může značně lišit v závislosti na tom, kde ho koupíte. Před nákupem si proto nezapomeňte udělat průzkum, abyste měli představu, kde by mělo být možné sehnat kvalitní kratom. V České republice již je vzhledem k rostoucí popularitě kratomu několik renomovaných zdrojů. Jedním z nich je právě náš tradiční e-shop Kratomit, jeden z prvních e-shopů s kratomem u nás. 

 Kopie návrhu Zelený kratom Maeng-daKopie návrhu Zelený kratom Maeng-da (1)

Kratomový e-shop: Kratomit

Internetový obchod Kratomit byl založen v roce 2017. Lze tedy říct, že se jedná o e-shop s dlouhou tradicí, pokud se jedná o poměrně mladý trh s kratomem v České republice. S menší nadsázkou lze říci, že od té doby se Kratomit po celé naši republice stal synonymem pro nejlepší kratom, HHC, kannu a další skvělé organické produkty. O kvalitě produktů svědčí například časté pozitivní zákaznické recenze, a to jak veřejně online, tak soukromě majiteli internetového obchodu, měsíčně se zvyšující návštěvnost stránek nebo přítomnost produktů Kratomit v příspěvcích zákazníků na TikToku i dalších sociálních stítích. 

Cílem společnosti je poskytovat zákazníkům kvalitní produkty z přírody zvyšující kvalitu života profesního, studentského i osobního. Přestože Kratomit začínal jako prodej kratomu známým a kamarádům (majitele) v Ostravě, též známé jako město kratomu, a okolí, v roce 2020 se stal jedním z prvních internetových obchodů v Česku se specializací na kratom. Produkty značky Kratomit si postupně oblíbili milovníci kvalitního organického zboží ve všech regionech ČR, kde je nyní dostupné prostřednictvím dopravců Zásilkovna, Česká pošta a PPL.

Kratom je zde možné koupit již od 67 Kč, a to pohodlně online z domova, respektive odkudkoliv, a často bývá doručen hned další den. Doprava je nejen rychlá, ale při objednávce nad 700 Kč i zdarma. Nejoblíbenějšími druhy mezi zákazníky tohoto e-shopu jsou zelený kratom a kratom bílý.

Zpět do obchodu