Druhy kratomu: Znáte je všechny?

Kratom je rostlina pocházející z jihovýchodní Asie, která se v posledních letech stala velmi populární ve vyspělých zemích. Je dostupná v mnoha formách, včetně prášků a kapslí, a lze ji používat k různým účelům. Na Kratomit.cz nabízíme nejlepší kratom ve formě prášku z našich pečlivě prověřených a renomovaných zdrojů. V tomto blogovém příspěvku se podíváme na různé druhy kratomu a na co se používají. Zajímá vás, jaké druhy si můžete koupit a kde? Pokračujte ve čtení! 

Kratom s červenými žilkami

Nejoblíbenějším druhem kratomu je kratom červený. Je známý svou jedinečností a originální barvou! Tento druh kratomu lze nakoupit na několika e-shopech, je dobré si ale ověřit prodejce, zda se opravdu jedná o daný sběratelský kus kratomu. Můžete si jej koupit i na Kratomit.czNejlepší kratom červený je například tento druh: 

  • Červený Kratom Red Maeng-da 

Červený Kratom Red Maeng-da znali již staří Indonésané. Tento kratom sbírali pro radost. 

Kratom se zelenými žilkami

Zelený kratom je méně oblíbený než červený kratom, ale stále nabízí některé stejné výhody! Vše ale záleží na vás, jaký druh si oblíbíte více. Proto je vhodné si nejprve koupit všechny druhy kratomu a udělat si následně vlastní názor. Zelený kratom se od ostatních liší nejen jinou barvou, ale také má více druhů. Na Kratomitu si můžete koupit tyto druhy: 

  • Zelený Kratom Green Entikong 

Zelený Kratom Green Entikong znali již staří domorodci v daleké Indonésii a s oblibou tento druh kratomu sbírali nejen pro sebe, ale i pro své blízké. Sbírání kratomu pro ně byla jediná obživa, kterou měli. 

  • Zelený Kratom Green Maeng-da

Green Maeng-da patří mezi nejvíce oblíbený druh zeleného kratomu. Má krásnou zelenou barvu a jedná se také o nejvíce dostupný druh u nás! 

Kratom s bílými žilkami

Bílý kratom je nejméně oblíbeným druhem kratomu, ale přesto má díky svým jedinečným vlastnostem několik příznivců. Tento kratom nemá tak výraznou barvu jako ostatní, ale za to vás může oslnit něčím jiným!  Bílý kratom se vyrábí sušením listů na přímém slunci, které narušuje buněčné stěny a pomáhá uchovat alkaloidy. Proto tento  proces také dává bílému kratomu jeho charakteristickou světlou barvu.

  • Bílý Kratom White Maeng-da

KratomG

Kde koupit kratom? 

Kratom se dodává v mnoha různých formách a lze jej používat k různým účelům. Na Kratomit.cz prodáváme pouze nejkvalitnější kratomový prášek z renomovaných zdrojů. Pokud s kratomem začínáte, doporučujeme začít s kratomem s červenou nebo zelenou žilkou. Pokud hledáte něco jiného, za vyzkoušení může stát kratom s bílými žilkami. Ať už jsou vaše potřeby jakékoli, jsme si jisti, že pro vás máme ideální druh kratomu! Zajímá vás o kratomu více informací? Přečtěte si o něm něco více! 

 

Adéla, Kratomit 

Zpět do obchodu