Odkud je nejlepší kratom

Kratom je tropický strom, který pochází z jihovýchodní Asie. V posledních letech si kratom získal oblibu v mnoha zemích. Kratom je k dispozici v mnoha formách, včetně prášků, kapslí a extraktů. Z jaké země ale pochází ten nejlepší kratom a kde seženete ten nejkvalitnější? Vše se dozvíte v tomto článku! 

země

Při nákupu kratomu je třeba zvážit mnoho faktorů. Nejdůležitějším faktorem je kvalita kratomu. Nejlepší kratom pochází z renomovaných zdrojů, které používají udržitelné zemědělské postupy. Zde je pět nejlepších míst, kde najdete vysoce kvalitní kratom.

1.Indonésie

Indonésie je největším světovým producentem kratomu. Indonéský kratom je známý vysokým obsahem alkaloidů, díky čemuž je účinnější než jiné druhy kratomu. Indonéský kratom je také dostupný v široké škále. Jeden z nejlepších pochází z ostrova Borneo. Ostrov Borneo se dokonce živí produkcí kratomu. Existuje tam několik kmenů a každý má své farmáře, kteří se starají o kratom, o jeho sběr a následné postupy. Po ostrově Borneo se dokonce jmenuje i jeden druh kratomu, a to kratom Borneo. Pokud se někdy vydáte do Indonésie, kratom si můžete běžně koupit i v kamenném obchodě či na jakémkoliv e-shopu.   

2. Malajsie

Malajský kratom je podobný indonéskému kratomu, pokud jde o kvalitu a sílu. Malajský kratom si rovněž můžete pořídit v několika podobách. 

3. Thajsko

Thajský kratom je díky vysokému obsahu alkaloidů a silným účinkům považován za jeden z nejlepších na světě. Thajský kratom je dostupný v omezeném počtu druhů. 

4. Papua Nová Guinea 

Papua-Nová Guinea je domovem jedněch z nejstarších a nejrozmanitějších deštných pralesů na světě. To poskytuje ideální prostředí pro pěstování vysoce kvalitního kratomu. Papuánský kratom je k dispozici v omezeném počtu kmenů, je však známý vysokým obsahem alkaloidů a jedinečnými účinky. 

5. Vietnam 

Vietnam je další zemí s ideálním klimatem pro pěstování tropických rostlin, jako je kratom. Vietnamský kratom je známý svými jedinečnými účinky, které ho odlišují od ostatních druhů kratomů. Vietnamské kratomy jsou k dispozici v omezeném počtu kmenů, ale stávají se stále populárnějšími, protože se o nich lidé dozvídají všestranně. 

Kde v ČR koupit kvalitní kratom?

Chtěli byste vyzkoušet kvalitní kratom, ale nevíte, kde ho sehnat? V České republice se nachází několik e-shopů s kratomem, ale občas je těžké najít ten správný. 

Na Kratomitu si zakládáme na kvalitě a vždy si stojíme za svými výrobky. Všechen kratom, který u nás na e-shopu najdete, pochází právě z Indonésie z ostrova Borneo. Jelikož máme blízké vztahy s místními obyvateli a farmáři a dokonce jsme je toto léto navštívili, máme jistotu, že vždy dostaneme ten nejlepší kratom přímo ze zdroje. Na Borneu jsme viděli na vlastní oči, jak se kratom sbírá a v jakém prostředí roste, takže můžete mít jistotu, že máte to nejlepší.  

Jaký kratom si u nás můžete koupit?

Na Kratomitu si můžete pořídit nejlepší kratom, a to hned několik druhů kratomu. Mezi nejoblíbenější patří tyto:

Odkud je tedy nejlepší kratom? 

Kratom se pěstuje po celé jihovýchodní Asii, ale z Bornea pochází ten nejlepší kratom. Při nákupu kratomů se ujistěte, že nakupujete z renomovaného zdroje, který používá udržitelné zemědělské postupy jako je Kratomit. To zajistí, že získáte ten nejlepší možný produkt

 

Adéla, Kratomit

Zpět do obchodu